Bine ati venit in povestea Urbanizers! Deoarece fiecare produs este realizat individual si in totalitate de mana, timpul necesar livrarii produselor poate diferi de la caz la caz. Avem produse migaloase, dificil de realizat, motiv pentru care livrarea poate varia intre 2 si 7 zile lucratoare.

Taxe transport:

– Curier (livrare in toata tara) – 20 lei

– Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei

Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente ale produsului. Daca din orice motiv produsul nu este primit in stare perfecta sau nu va corespunde masura aleasa, ne contactati pentru a returna articolul, iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp si la niciun cost suplimentar pentru dumneavoastra.

Din pacate nu putem suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor. Puteti opta si pentru returnarea banilor, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea comenzii. 

Restituirea banilor se poate face in baza unui cont bancar, iar taxa de transport va fi suportata de dumneavoastra. 

Pasii pe care trebuie sa-i urmati sunt urmatorii:

1. Ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail pentru a solicita returul. Va rugam sa mentionati numarul comenzii, numele dumneavoastra si produsul pe care doriti sa il retunati.

2. Produsul trebuie ambalat in cutia in care a fost trimis sau orice alta cutie potrivita, si impachetat in ambalaj protector pentru a nu deteriora produsul. Puteti alege orice serviciu de curierat pentru transportul coletului returnat.

Produsele au 30 de zile garantie.