Indata ce plasati comanda pe site, veti fi contactat pentru a stabili toate detaliile. Deoarece face toate produsele la comanda, pe masurile voastre, timpul necesar livrarii produselor poate diferi de la caz la caz. Avem produse migaloase, dificile de realizat dar si produse care nu necesita foarte mult timp de lucru. De aceea livrarea poate varia intre 2 si 5 zile lucratoare.

Taxe transport:

– Curier (livrare in toata tara) – 20 lei

– Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei

Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente ale produsului. Daca din orice motiv produsul nu este primit in stare perfecta sau nu va corespunde masura aleasa, ne contactati pentru a returna articolul, iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp si la niciun cost suplimentar pentru dumneavoastra.

Din pacate nu putem suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor. Puteti opta si pentru returnarea banilor, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea comenzii. 

Restituirea banilor se poate face in baza unui cont bancar, iar taxa de transport va fi suportata de dumneavoastra. 

Pasii pe care trebuie sa-i urmati sunt urmatorii:

1. Produsul trebuie ambalat in cutia in care a fost trimis si impachetat intr-o coala protectoare pentru a nu deteriora ambalajul produsului.

2. Sunati la noi cu mentiunea ca aveti un colet de returnat, iar noi vom lua legatura cu firma de curierat cu care colaboram, pentru a stabili detalii referitoare la ridicarea coletului dumnevoastra.

Produsele au 30 de zile garantie.