Să o numim pagina de istorie..

Am lansat acest magazin online pornind de la dorinta de a ne accesoriza propriile haine. Cu totii cunoastem magazinele clasice din malluri, sau boutiqurile din centrul orasului. Mereu aceleasi accesorii. In fiecare anotimp se schimba colectia, dar rar se deosebesc produsele unui magazin de cele ale altuia.

Am cautat sa ne inspiram din moda altor tari, apoi am inceput sa conturam idei de hamuri sexy si centuri elegante folosind pielea naturala, pielea ecologica, tinte, catarame, materiale elastice si multe altele. Rezultatul? Il vedeti in produsele deja incarcate in site-ul nostru. In fiecare saptamana ne intalnim si propunem noi modele pentru voi.

Colaboram cu site-uri de moda, artisti si fotomodele pentru sedinte foto personalizate.

Propunem preturi corecte pentru a fi mai aproape de voi. Bucuria cea mai mare este atunci cand primim poze de la clienti fericiti care deja isi pot accesoriza cu ceva inedit hainele de mult uitate prin dulap.

Credem ca senzualitatea, eleganta si stilul sunt trei componente necesare oricarei femei.

Daca ai un model anume, desenat sau printat de pe internet sau de la un designer faimos dar inaccesibil buzunarului tau, noi ti-l putem realiza, convenind un pret corect impreuna cu tine. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail catre adresa noastra: contact@urbanizers.ro. Suntem prompti in a raspunde si a ne pune pe treaba!

Asteptam si feedback-urile si review-urile voastre, pentru ca dorim mereu sa ne imbunatatim activitatea.