Sa o numim pagina de istorie..

Am lansat acest magazin online pornind de la dorinta de a ne accesoriza hainele personale. Cu totii cunoastem magazinele clasice din malluri, sau boutiqurile de la coltul blocului. Mereu aceleasi accesorii. In fiecare anotimp se schimba colectia, dar rar se deosebesc produsele unui magazin de cele ale altuia.

Am cautat sa ne inspiram din moda altor tari, apoi am inceput sa conturam idei de hamuri sexy, folosind diverse materiale precum pielea naturala, pielea ecologica, tinte, catarame, materiale elastice si multe altele. Rezultatul? Il vedeti in produsele deja afisate. In fiecare saptamana ne intalnim si propunem noi modele pentru voi.

Colaboram cu site-uri de moda, artisti si fotomodele pentru sedinte foto personalizate.

Propunem preturi corecte pentru a fi mai aproape de voi. Bucuria cea mai mare este atunci cand vedem clienti fericiti sa isi poata accesoriza cu ceva inedit hainele de mult uitate prin dulap.

Credem ca eleganta si stilul sunt doua componente necesare oricarei femei.

Daca ai un model anume, desenat sau printat de pe internet sau de la un designer faimos dar inaccesibil buzunarului tau, noi ti-l putem realiza, convenind un pret corect impreuna cu tine. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail catre adresa noastra: contact@urbanizers.ro sau sa completezi datele tale in sectiunea `Comanda Speciala`. Suntem prompti in a raspunde si a ne pune pe treaba!

Asteptam si feedback-urile voastre, pentru ca dorim mereu sa ne imbunatatim activitatea.